wracz

Van, hogy az ember úgy érzi, "Ezt fel kéne írni valahova!"

Rovatok

Friss topikok

  • wracz: Magányos blogger bizony hozzászól saját posztjához. Vagy lehet hogy csak ki akarja próbálni? (2010.05.16. 23:29) Zeitgang

Linkblog

Zeitgang

2010.05.16. 23:14 wracz

Ez az időjárás kezdi elvetni a súlykot. Egy nap még poén belőle, ráfekszel a szélre, nem dőlsz el ha felé hajolsz, sőt, ha a hátad mögül fúj, még rá is segít a gyaloglásra.. de ennyi elég is volt. Németeket oltottam múlt héten (diákcsere), hogy náluk milyen gyökér időjárás van, erre mi is megkaptuk. Náluk természetes ilyenkor (el is neveztük többiekkel Neumünsterwetternek), mi meg most kaptuk meg, nesze nekünk. Ma álltam a Petőfi-hídi villamosmegállóban, nehéz volt; lévén legalább 90 km/h-s szél.. Még szerencse, hogy a másfélméteres esernyőm szélpajzsnak is kiváló.

Csak a fejemre ne essen egy letört faág, nem írhatnám tovább e blogot.

A bejegyzés trackback címe:

https://wracz.blog.hu/api/trackback/id/tr172008794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wracz 2010.05.16. 23:29:20

Magányos blogger bizony hozzászól saját posztjához. Vagy lehet hogy csak ki akarja próbálni?
süti beállítások módosítása