wracz

Van, hogy az ember úgy érzi, "Ezt fel kéne írni valahova!"

Rovatok

Friss topikok

  • wracz: Magányos blogger bizony hozzászól saját posztjához. Vagy lehet hogy csak ki akarja próbálni? (2010.05.16. 23:29) Zeitgang

Linkblog

Nagyot kapsz

2010.05.20. 23:44 wracz

Öcsém elért a minimaxnéző korszakába. Igazából már rég benne van, de most nagyon nyomatja. Én már kinőttem belőle, de annyit így is megállapíthatok, hogy jelentős színvonalcsokkenésen ment át a mesecsatorna. Teret hódítottak az óvodásoknak készült animációs tanító jellegű sorozatok, amiknek előre meg lehet jósolni a végkimenetelét; tele untig hallgatott szinkronhangokkal, szörnyű dalocskákkal.

Az utóbbi időben viszont szerintem rádöbentek, hogy régen sokkal sikeresebbek voltak (még a 14 év körüli korosztályt is uralták), ezért bedobták az adu-ászt: elővették a régi "kasszasiker"-sorozatokat, amiket régen imádtunk, most pedig nosztalgiázunk rajta. Ez egyfelől jó, másfelől viszont benne motoszkál a "sic transit gloria mundi".. Manapság nem tudnak olyan új műsorral előállni, amik igazi kedvencek lesznek, amiken a szülők együtt nevetnek a gyerekekkel? Biztos vannak ilyenek, csak akarni kéne bemutatni őket. Nem elég nagy durranás, sőt, inkább kíínos leszerződtetni az Alma együttest, amely banda színvonalát itt most nem részletezném.. Bár le a kalappal az előtt, aki jó rímet talál a csatorna nevére!

Kicsi vagy, de NAGYOT KAPSZ!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://wracz.blog.hu/api/trackback/id/tr682019542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása